Poliția îl caută pe Sile Cămătaru, pentru a-l duce în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sile Camataru
Sile Camataru

La această oră, polițiștii se află pe urmele lui Sile Cămătaru. Autoritățile trebuie să-l ducă în arest pe acesta, pentru că mai are de ispășit o pedeapsă de cinci ani și jumătate.

UPDATE 06.00: Poliţiştii n-au reuşit nici până la această oră să dea de Vasile Balint, zis şi Sile Cămătaru. Noaptea trecută, aceştia au descins în mai multe locuri din Bucureşti şi din judeţul Ilfov, pentru a pune în aplicare mandatul de arestare emis pe numele interlopului.

Sile Cămătaru are termen până astăzi după-amiază, în jurul orei 16.00, să se predea, informează România TV.

UPDATE 23.32: Potrivit Realitatea TV, polițiștii n-au reușit să dea de Sile Cămătaru nici în cel de-al treilea loc pentru care aveau mandat de percheziție - un bar. Dacă interlopul nu va apărea în fața autoritățile până mâine, va fi dat în urmărire generală.

Prima oară, polițiștii s-au dus acasă la Sile Cămătaru, însă nu l-au găsit acolo, așa că au plecat către o altă locuință. Cămătaru n-a fost găsit nici acolo, iar în acest moment polițiștii fac descinderi la alte adrese la care s-ar putea afla interlopul.

Poliția are 18 mandate de percheziție, 15 pentru București și trei pentru județul Ilfov.

Inițial, Sile Cămătaru a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane. Curtea de Apel București a redus sentința acestuia la 13 ani, din care el a ispășit șapte ani și jumătate. Astăzi, Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Sile Cămătaru să execute în întregime cei 13 ani de detenție, ceea ce înseamnă că interlopul mai are de stat după gratii cinci ani și jumătate.

Fratele lui Sile, Nuțu Cămătaru, nu se va întoarce după gratii, pentru că în perioada 2004-2010 a ispășit, în arest preventiv, pedepsa stabilită astăzi de către instanță. ÎCCJ l-a condamnat la șase ani de închisoare.

Potrivit postului de știri România TV, Sile Cămătaru s-ar afla acasă la fratele său, însă se va ști cu certitudine acest lucru odată ce poliția va descinde în casa lui Nuțu Cămătaru.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite