Poliţia din Arad caută un bărbat care a violat o elevă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de echipaje de poliţişti arădeni au căutat toată noaptea de joi spre vineri un bărbat care ar fi violat o elevă de 14 ani, ce se întorcea acasă de la meditaţii. Fata a povestit că a

Zeci de echipaje de poliţişti arădeni au căutat toată noaptea de joi spre vineri un bărbat care ar fi violat o elevă de 14 ani, ce se întorcea acasă de la meditaţii. Fata a povestit că a fost ameninţată cu un cuţit, agresată sexual şi tâlhărită.
După meditaţii, ea a scurtat drumul spre casă peste liniile ferate din apropierea Staţiei CFR Arad, unde ar fi fost atacată de un bărbat. "Fata spune că a fost trasă într-un şanţ, unde, sub ameninţarea cuţitului, a fost violată, după care i-au fost furate bijuteriile şi telefonul mobil", a declarat corespondentului Mediafax Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.
Poliţiştii spun că atacatorul ar putea fi un vagabond care se adăpostea de frig în zona conductelor de termoficare de lângă liniile ferate. Toate efectivele poliţiei au fost mobilizate, căutările vizând, în special, adăposturile oamenilor străzii. În urma raziei, zeci de persoane au fost duse la sediul poliţiei pentru amprentare şi verificare. Criminaliştii arădeni au cercetat şi au izolat locul agresiunii, de unde au ridicat mai multe probe, iar adolescenta urmează să fie supusă unor investigaţii medicale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite