"Poker" – 100 de reprezentaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul regizat de Alexandru Tocilescu a ajuns la o cifră rotundă: 100. Aniversarea are loc astăzi, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Comedie. Protagoniştii partidei de poker

Spectacolul regizat de Alexandru Tocilescu a ajuns la o cifră rotundă: 100. Aniversarea are loc astăzi, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Comedie. Protagoniştii partidei de poker sunt trei personaje caracteristice zilelor noastre: miliardarul Titel, interpretat de George Mihăiţă, Claudiu - senatorul influent alias Valentin Teodosiu, şi chirurgul estetician, expert în silicoane Horia, întruchipat cu succes de Vladimir Găitan. Comedia este completată cu un personaj-cheie: blonda Monica din Chişinău (Simona Stoicescu).

De la statutul de prostituată şi amantă a senatorului, tânăra aspiră la celebritatea micului ecran, visul ei fiind să devină vedetă de televiziune la meteo. Întâlnirile frecvente la poker ale celor trei prieteni scot în evidenţă mita - principalul mijloc care le asigură păstrarea poziţiilor sociale. Atât miliardarul, cât şi senatorul îşi aşteaptă la poker amicul din SUA, pe banii căruia au ajuns la putere. Decorurile îi aparţin lui Puiu Antemir, iar costumele sunt semnate de Anca Răduţă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite