Unirea Urziceni - Plzmouth, meci de local kombat - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea Urziceni - Plzmouth, meci de local kombat - Revista presei sportive
Unirea Urziceni - Plzmouth, meci de local kombat - Revista presei sportive

Presa sportivă de astăzi scrie despre incidentele de la meciul Unirea Urziceni - Plzmouth, jocul Stelei din perspectiva lui Pawel Golanski, sau impresia lui Emerch Ienei despre Steaua. Printre alte subiecte, preşedintele Sevillei riscă 12 ani de închisoare, iar Alex Ferguson are la dispoziţie 60 de milioane de lire pentru transferuri.


Unirea Urziceni - Plzmouth, meci de local kombat.

Ialomiţenii şi-au încheiat stagiul scoţian cu o înfrangere în faţa divizonarei secunde engleze Plymouth Argyle şi cu o încăierare generală. Din cauza excesului de zel şi a durităţii tipic britanice, partida amicală dintre Unirea Urziceni şi Plzmouth (1-2) s-a transformat de mai multe ori într-un adevărat meci de local kombat. Jucătorii englezii au fost mai tot timpul nervoşi, căutând în dese randuri contactul fizic şi nu balonul, protejaţi de un arbitru scoţian incredibil de indulgen, scrie ProSport.

Pawel Golanski: "Creştem pe zi ce trece". Fundaşul dreapta Pawel Golanski crede că jocul Stelei este într-o continuă îmbunătăţire. Despre meciul cu Ujpest fotbalistul spune că a fost un "meci foarte greu, din cauza căldurii infernale. În primul rând, am stat foarte bine tactic, iar până la urmă am reuşit să marcăm. După gol, ne-a fost uşor, am controlat lejer jocul". "Mă bucur pentru Rafal că a marcat. I-am zis cu o seară înainte că dacă intră va da gol şi am avut dreptate. A marcat la prima atingere, i-a ieşit. Sunt fericit şi pentru golul reuşit de Szekely, e colegul meu de cameră", a mai spus acesta pentru Gazeta Sporturilor.

Steaua nu i-a făcut o impresie prea bună lui Ienei.
Emerich Ienei nu a fost impresionat de meciul câştigat de Steaua, scor 2-1, în deplasarea de la Budapesta, cu Ujpest, din turul al II-lea preliminar al Europa League. Fostul selecţioner a declarat pentru Sport Total FM, că "roş-albaştrii" nu ar fi trebuit să joace cu mingi lungi, direct pe vârfuri şi că posesia trebuia să fie mai prelungită.

Preşedintele Sevillei riscă 12 ani de închisoare. Preşedintele lui FC Sevilla, Jose Maria del Nido, este acuzat, alături de alte 16 persoane printre care şi primarul oraşului Marbella, Julian Munoz, în cazul „Minutas”, pentru delapidare de fonduri publice. Del Nido are de înfruntat opt capete de acuzare, printre care asociere ilicită, fals în acte şi uz de fals, fraudă şi delapidare de fonduri publice, lipsă de loialitate profesională, precum şi alte delicte corporatiste, potrivit ProSport.

Alex Ferguson are la dispoziţie 60 de milioane de lire pentru transferuri.
Alex Ferguson, tehnicianul echipei  Manchester United, are pentru această vară la dispoziţie 70 de milioane de lire sterline pentru transferuri, a declarat astăzi, un purtător de cuvânt al grupării engleze. "Antrenorul are la dispoziţie o sumă semnificativă de bani pentru a investi, aproximativ 60 de milioane de lire sterline", a declarat Tehsin Neyani, citat de ProSport.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite