Ploieşti:Mii de oameni au jucat la loto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ageţiile loto din Ploieşti au fost luate cu asalt de către ploieşteni încă de ieri dimineaţă, pentru că  vineri aceste unităţi au fost închise.

Sute de ploieşteni au pus bilete la loto astăzi şi ieri, determinaţi fiind de reportul mare, de 38 de milioane de lei, care este pus în joc la 6/49 în această săptămână. 

“Am venit de dimineaţă să pun un bilet deşi eu nu sunt jucător înrăit, dar am auzit acum la radio că este un report foarte mare şi m-am gândit să-mi încerc şi eu norocul”, spune ploieşteanul Radu Moldoveanu.

Lozul câştigător
Reprezentanţii agenţiei loto de lângă Galeriile Comerciale spun că, atunci când reportul este mare, numărul clienţilor creşte foarte mult, faţă de perioadele în care suma pusă în joc este mai mică.

La această agenţie s-au câştigat, în trecut, premii importante la diferite categorii. “Anul trecut cineva a câştigat 100.000 lei la categoria a II-a la jocul 6/49, iar o altă persoană a câştigat la un loz în plic, pe care l-a cumpărat cu 3 lei, un premiu de 5.000 de lei”, explică şeful agenţiei, Maria Piţigoi.

9,5 milioane de euro
Potrivit estimărilor, fondul câştigurilor de astăzi la 6/49 este de aproximativ 9,5 milioane de euro. Acest premiu este al doilea ca valoare din istoria acestui joc.

“Cu aşa de mulţi bani nu cred că aş avea ce să fac, dar m-aş mulţumi şi cu mai puţin, pentru că am băiatul la facultate şi acum am vrut să-i luăm şi o maşină şi plătim rate la ea. Cred că în primul rând mi-aş achita toate datoriile şi apoi aş mai vedea eu ce să fac cu restul. Poate o casă pentru băiat şi ceva mobilă nouă şi pentru noi”, spune o jucătoare, Mariana Roşu.

Ultimul premiu important câştigat la 6/49 a fost atribuit în data de 14 decembrie 2008 şi valora aproximativ 290.000 de euro. Tragerile loto sunt programate în această seară, de la ora 19.20, iar rezultatele vor fi făcute publice la ora 20.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite