Ploieşti: Ultima cursă s-a oprit... într-o curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autobuz de călători a dărâmat un stâlp de susţinere a reţelei electrice şi gardul unei case din Ploieşt

Un autobuz aparţinând Regiei Autonome de Transport Public (RATP) Ploieşti a fost implicat într-un accident rutier, ieri, în jurul orelor 23.00, chiar la ultima cursă înainte de a se retrage la garaj. Maşina plecase de la capătul de linie al traseului nr.5 şi se îndrepta spre cartierul Mihai Bravu.

Pe strada Găgeni, cea pe care se află şi sediul RATP, şoferul a pierdut controlul volanului. Autobuzul a intrat pe contrasens, a dărâmat un stâlp de susţinere al reţelei electrice, un gard şi s-a oprit la doar câţiva centimetri de peretele unui imobil. „M-am speriat, că am crezut că e cutremur. Am auzit o bubuitură puternică. Am ieşit afară şi am văzut maşina”, a declarat Mariana Dima, proprietara imobilului, care spăla rufe în momentul producerii accidentului.

Fără gaze şi curent
În urma producerii evenimentului, niciun pasager nu a fost rănit, iar şoferul, în vârstă de 55 de ani, a suferit leziuni uşoare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz, dar din primele verificări nu au reuşit să identifice cauza de producere a accidentului. „Este posibil ca şoferul să fii suferit o problemă de sănătate care a condus la pierderea controlului autobuzului”, a declarat agentul Ion Bălăceanu, din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Prahova.

Autobuzul nu a dărâmat doar stâlpul de susţinere al reţelei electrice, ci a acroşat şi o ţeavă de gaze şi echipele de intervenţie ale societăţilor Electrica şi Distrigaz, sosite la faţa locului, au luat măsura sistării furnizării. Două familii au rămas fără curent electric şi una fără alimentare cu gaze. „Daunele produse din cauza acestui accident vor fi remediate”, a promis directorul RATP Ploieşti, Radu Popescu.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite