Ploieşti: Ploieştiul „asurzit“ de bikeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Ploieştiul „asurzit“ de bikeri
Ploieşti: Ploieştiul „asurzit“ de bikeri

Aproximativ 250 de motociclişti au ambalat motoarele la parada Heavy Riders.

Sunet de claxoane, scârţâit de pneuri care doar că nu muşcau asfaltul, zgomot asurzitor de motoarele turate la maximum. Acestea au fost principalele ingrediente care i-au atras pe ploieşteni, la orele prânzului, să privească parada motocicliştilor şi motoscuteriştilor intitulată „Heavy Riders Bike Fest II“. Adunarea pe două roţi s-a dat la pădurea Păuleşti, de unde, în jurul orelor 11.00, iubitorii motoarelor au pornit să mărşăluiască prin municipiu.

Intrarea în oraş s-a făcut pe Strada Găgeni, apoi gaşca nebună şi plină de culoare a defilat, cu motoarele cu coarne lungi, cu rezervoarele purtând semne de foc şi cu gecile hoinarilor pline de simboluri rock, pe Şoseaua Nordului, Bulevardul Republicii, Piaţa Victoriei, Bulevardul Independenţei, Gara de Sud şi retur.

Ploieştenii s-au oprit în loc să-i admire, cu mic cu mare fiind cuprinşi de un sentiment al libertăţii şi al chefului de viaţă pe care numai o astfel de manifestare îl poate stârni. Parada s-a desfăşurat fără incidente, singurele probleme avându-le motoarele, care au fost... nervoase, nu glumă.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite