Ploieşti: Ploieştenii şi-au făcut poze cu maşina lui Alonso

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monopostul va fi expus până duminică în zona pietonală din centrul municipiului.

Înghesuială mare în centrul Ploieştiului în zona pietonală. Atât persoane mai în vârstă cât şi mai tinere, toate se adunaseră să admire monopostul lui Fernando Alonso. Maşina de Formula 1 a echipei ING Renault a fost adusă pe parcursul zilei de ieri şi va rămâne până duminică.

Este pentru a doua oară când maşina campionului de Formula 1 este la Ploieşti, ultima dată aceasta fiind expusă în luna decembrie a anului trecut într-un spaţiu închis din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. Ploieştenii au făcut gratuit poze alături de maşină, acestea fiind realizate de un fotograf al echipei ING. Fotografiile urmează să fie ridicate, în aproximativ, o săptămână de la realizare de la birourile băncii.

Maşina a ieşit din circuit anul trecut
Maşina expusă în centrul oraşului a fost folosită de Fernando Alonso până anul trecut, el câştigând marele premiu de la Monaco, Monza, Japonia şi Singapore. „Maşina are780 de cai putere şi 15.000 de rotaţii pe minut, iar atunci când este setată pentru circuitul de Formula 1 ajunge până la 375 km/oră”, ne-a declarat Adrian Buzilă, director regional ING.

„Nu am mai văzut decât la televizor această maşină şi eram curios cum arată şi în realitate. Am făcut şi o poză cu ea pentru că îmi plac foarte mult autoturismele şi urmăresc la televizor circuitele de Formula 1”, ne-a spus Răzvan Farcaş. Şi Mihai Pobam, un pensionar trecut de 60 de ani, se oprise pentru a admira monopostul: „Este splendidă maşina, eram în trecere şi m-am oprit să o admir. Nu fac şi poză pentru că sunt prea bătrân”.

Locuri în lojă la Turneul de Formula 1
Ploieştenii care, în momentul ridicării pozei cu maşina de curse vor opta pentru deschiderea unui cont la ING vor beneficia de unele facilităţi, putând participa şi la un concurs care oferă drept premii patru excursii în Turcia. „

Persoanele care vor deschide cont la noi vor putea câştiga o excursie din Turcia, la Turneul de Formula 1 care va avea loc între 5 şi 8 iunie, beneficiind de locuri în lojă, alături de oficialii echipei”, a precizat Odet Rădulescu, office manager ING. Tragerea la sorţi va avea loc pe data de 20 de mai, câştigătorii urmând să fie anunţaţi telefonic.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite