Ploieşti: Înşelăciune cu GPL la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Prahova au identificat o societate care vindea butelii de aragaz pline, inscripţionate cu sigla unor producători de renume, dar în care se afla GPL de altă calitate.

În timpul unui control desfăşurat în ultimele zile, la o societate comercială şi la cinci centre prin care se comercializau butelii, poliţiştii au constatat că, în perioada 1 februarie - 12 noiembrie, societatea respectivă a încărcat cu GPL şi a vândut astfel de bunuri ce aparţineau unor brand-uri consacrate de profil, fără a avea acordul scris al deţinătorilor de marcă.

De asemenea, oamenii legii au constatat că 429 recipienţi ce urmau să fie comercializaţi cu preţul de 40 de lei bucata, erau ieşiţi din scadenţa acordată de Inspectoratul de Stat în Construcţii. Reprezentantul societăţii, Andrei R. (32 ani), din Filipeştii de Târg, a fost amendat cu 50.000 de lei şi i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosire fără drept a unei mărci în scopul inducerii în eroare a publicului asupra calităţii produselor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite