Ploieşti: Indicatoare cu flash-uri montate la trecerile de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ploieşti: Indicatoare cu flash-uri montate la trecerile de pietoni
Ploieşti: Indicatoare cu flash-uri montate la trecerile de pietoni

La 16 treceri de pietoni din Ploieşti au fost montate indicatoare rutiere prevăzute cu un sistem de avertizare cu flash-uri, pentru sporirea gradului de siguranţă a traficului.

„Este vorba despre 16 puncte din oraş unde trecerile de pietoni respective nu erau semaforizate. În fiecare punct s-au montat câte două indicatoare, unul pentru fiecare sens de deplasare. Flash-urile sunt pe culoarea galbenă“, a declarat şeful Direcţiei Mobilitate şi Trafic Urban din cadrul Primăriei Ploieşti, Nicolae Nan. Indicatoarele sunt clasicele semne de circulaţie care indică prezenţa unei treceri de pietoni care au prevăzute două becuri ale căror sistem de alimentare este racordat la reţeaua de energie electrică a oraşului.

14 dintre acestea sunt amplasate pe axa Nord-Sud a municipiului, în următoarele zone stabilite de Comisia de Transport şi Siguranţa Traficului din cadrul Primărie Ploieşti: B-dul Bucureşti – staţie Rompetrol, fostul magazin Elvila, Timken, coborâre pod Gara de Sud la statuia Vânătorilor-, B-dul Independenţei – intrarea dinspre Gara de Sud, London House, Banca Italiană, magazin Toyota, Şcoala nr. 14, magazin Mega Image, intersecţie cu Strada 8 Martie, cimitirul eroilor sovietici-, Strada Gh. Doja – Olandina, Palatul de Justiţie.

Alte indicatoare au fost montate pe Strada Ştrandului – magazin Hyundai- şi la intersecţia Străzii Gh. Gr. Cantacuzino cu Strada Traian. În aceste două zone racordarea s-a făcut în cursul nopţii trecute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite