Ploieşti: A început târgul Expo Mirii Prahova - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cea de-a cincea ediţie a târgului Expo Mirii Prahova, ce are loc zilele acestea la Casa de Cultură a Sindicatelor, firmele de profil au prezentat rochii de mireasă pentru toate buzunarele, inclusiv unele cu cristale Swarovski.

De la invitaţii de nuntă, aranjamente pentru localuri, lumânări, filmări şi fotografii până la porumbei şi limuzine, reprezentanţii societăţilor participante la târg se întrec în a le oferi ploieştenilor cele mai diverse servicii. Agenţiile oferă şi reduceri de până la 10% pentru cei care încheie un contract în timpul târgului.

Una dintre atracţiile expoziţiei o constituie rochiile de mireasă, care au avut şi cea mai mare căutare în primele două zile. Ploieştencele au ales între rochii din voal, mătase sau tafta, cu corsete transparente şi semitransparente, brodate de mână şi cu aplicaţii de pietre Swarovski. Preţul unei rochii este de aproximativ 1.200 de lei, cea mai scumpă costând 2.000 de lei.

Se caută modelele din reviste
Ana Neagu, reprezentanta firmei Lucky Wedding, ne-a spus că ploieştencele preferă modelele sirenă, cât mai strânse pe corp, cu un corset transparent format doar din broderie, cu trenă şi cu un decolteu generos.

“Majoritatea clientelor vin cu modele de prin reviste străine şi comandă rochia exact aşa cum vor să arate. Cel mai bine se vând culorile crem şi ivory şi din ce în ce mai puţin rochiile albe. Deja am dat mai multe modele de rochii”, a mai precizat Ana Neagu.

Şi firma Dara Wedding le-a prezentat viitoarelor soţii câteva modele de rochii de mireasă. “Cea mai mare căutare au Andra şi Maria, două rochiţe botezate cu nume de fete. Avem şi rochiţe pentru gravide, iar cererea pentru acestea a început să crească din ce în ce mai mult”, a precizat Daniela Busuioceanu, managerul firmei.

În medie, o nuntă costă 2.000 de lei
 În ceea ce priveşte costurile pentru organizarea unei nunţi de către o firmă de specialitate, acestea pornesc de la 700 - 800 de lei şi pot ajunge şi până la 10.000 de lei. “Cei mai mulţi clienţi vor ceva elegant la un preţ acceptabil. Costul mediu pentru organizarea unei nunţi este de 2.000 de lei, preţ care include în principal aranjarea localului, baloane, aranjamente florale şi covorul roşu de la biserică”, ne-a spus Cecilia Zamfiroiu, administrator al Cecil Events.

Firma oferă şi pahare inscripţionate manual cu numele mirilor şi al naşilor la un preţ de 40 de lei paharul şi porumbei pentru momentul în care ies din biserică. O pereche de porumbei costă în jur de 80 de lei.

Pentru clienţii cu venituri mai generoase, firmele pun la dispoziţie şi o limuzină, pentru care trebuie achitat un tarif de aproximativ 630 de lei pe oră.

Mâine se închide
Expo Mirii Prahova este deschis astăzi până la ora 20.00. Mâine, în ultima zi a evenimentului, târgul este deschis între orele 10.00 şi 18.00.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite