Ploieşti: Cărţile „Adevărul” s-au vândut de la prima oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vremea mohorâtă nu i-a împiedicat pe ploieşteni să se trezească dis-de-dimineaţă pentru a cumpăra “La răscruce de vânturi”.

Cartea din colecţia ziarului Adevarul „La răscruce de vânturi” de Emily Bronte s-a vândut astăzi  la Ploieşti încă de la primele ore ale dimineţii.

 „La ora 5.30 când am venit la chioşc pensionarii deja făcuseră coadă. Toate exemplarele s-au vândut imediat. Nici nu am avut foarte multe, decât în jur de 50. Nu ştiu ce se întâmplă pentru că în fiecare săptămână primim mai puţine exemplare. Ar trebui să ni se dea şi nouă mai multe cărţi ca în Bucureşti sau Braşov pentru că cerere există”, ne-a spus o vânzătoare de la un chioşc situat în Piaţa Aurora din zona de vest a oraşului.

Un domn care tocmai venise să întrebe de carte era supărat că nu reuşeşte pe nicăieri să o găsească. „Am întrebat cred că la vreo cinci chioşcuri până acum şi nimeni nu mai are nicio carte. Eu nu pot să mă trezesc de la 5 dimineaţa în fiecare joi. Poate o să se mai suplimenteze numărul de exemplare”, ne-a zis acesta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite