Ploaia a prăbuşit tavanul de la mall (Galerie Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflaţi în competiţie cu Polus, proprietarii de la Iulius Mall au forţat cât au putut inaugurarea centrului comercial Îmbinările de la instalaţia de colectare a apelor pluviale au cedat,

Aflaţi în competiţie cu Polus, proprietarii de la Iulius Mall au forţat cât au putut inaugurarea centrului comercial

Îmbinările de la instalaţia de colectare a apelor pluviale au cedat, duminică, la Iulius Mall din Cluj, iar infiltraţiile de apă au dus la prăbuşirea unei porţiuni din tavan.

Iulius Mall Cluj a pierdut în ziua incidentului cel puţin 20.000 de clienţi, iar trei magazine au fost închise. Conducerea Iulius Mall Cluj pune incidentul pe seama ploii torenţiale care a creat presiune pe instalaţie. "Trei îmbinări din această instalaţie au fost afectate, care au dus la infiltrări în tavanul de gips carton", a declarat Lilian Furtună, directorul mall-ului.

Anchetă în desfăşurare

Deşi antreprenorul general al lucrării, Build Corp, a semnat o garanţie pe zece ani, există dubii asupra calităţii lucrărilor. "La rosturile de îmbinare a dalelor la parcarea de pe acoperiş s-a scurs apa pentru că au fost prost făcute. Cu 2-3 zile înainte de inaugurarea malului, în două magazine curgea apa", a declarat unul dintre constructori, sub protecţia anonimatului. În acest moment echipa tehnică a complexului şi compania de asigurări au demarat anchete paralele. Programul complexului a revenit ieri la normal, iar magazinele afectate se vor redeschide curând. Până acum nu s-a stabilit valoarea pagubelor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite