Plătesc oricât!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Sănătatea depăşeşte atât de mult toate bunurile acestei lumi, încât un cerşetor sănătos poate fi mai fericit decât un rege bogat", spunea Schopenhauer. Chiar aşa să fie?Injecţii cu

"Sănătatea depăşeşte atât de mult toate bunurile acestei lumi, încât un cerşetor sănătos poate fi mai fericit decât un rege bogat", spunea Schopenhauer. Chiar aşa să fie?
Injecţii cu extract de soia
Pentru multe femei, frumuseţea primează în faţa sănătăţii. Altfel cum se explică faptul că sunt dispuse să recurgă la tot ce s-a inventat în domeniu, chiar dacă se pune problema suferinţei fizice şi a unui efort financiar consistent. La modă este acum un procedeu care se numeşte lipoliză. El presupune injectarea cu un extract de soia (phosphatidyl choline - omolgat în Germania) în zonele în care există pachete adipoase burta, bărbia dublă, pungile de sub ochi, interiorul coapsei şi interiorul genunchiului. Această substanţă se poate folosi şi în alte zone cu probleme, dar, potrivit spuselor medicului specialist dermatolog Viviana Iordache, acestea sunt cele în care ea dă cele mai bune rezultate. şedinţele durează 6 săptămâni, respectiv o injecţie pe săptămână, apoi, dacă depozitul de grăsime a fost mare, doza de întreţinere este de o injecţie pe lună. O şedinţă costă un milion, dacă e folosită o fiolă, dar dacă există mai multe zone cu probleme care se pot rezolva, atunci se poate folosi doza maximă admisă, care este de 4 fiole pe şedinţă. Acest lucru înseamnă însă şi o reducere de preţ, ajungându-se la 3 milioane de lei (300 RON) şedinţa.
Adio pete, pistrui şi aluniţe
Lipoliza nu rezolvă însă problemele grave de exces ponderal. Persoanele obeze trebuie să ţină dietă şi să combată sedentarismul pentru a-şi păstra şi menţine sănătatea, susţine medicul specialist. Metodele "ajutătoare", tratamentele corporale, lipoliza, liposucţiile, trebuie privite ca pe un mod de a diminua o depunere de grăsime inestetică, dar nu pot preveni sau combate obezitatea. "Noi ne ocupăm de toate problemele dermatologiei şi esteticii medicale", ne-a declarat Mihaela Cristofor, director Miko Beauty Center. "ştergerea ridurilor, prin injectări de toxină botulinică, prin injectări de substanţe de umplere, peelinguri chimice".
La mare căutare este tratamentul transpiraţiei excesive, rezolvată cu toxina botulinică, "distracţie" care pleacă de la suma de 500 de euro, dar care asigură lipsa problemelor de acest gen timp de opt luni.
Laserul rezolvă ştergerea petelor, a pistruilor, a melasmei şi aluniţelor (preţul fiind de 5 euro pentru o suprafaţă de 8 cm).
O mare problemă pentru femei sunt cearcănele şi pungile de sub ochi, iar tratamentul lor costă 170 de euro şi vă scapă de acestea pe timp de un an.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite