Piteşti:"Executaţi" în 28 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horărât lucru, „interiştilor” nu le priesc meciurile de pe teren propriu în Liga lui Mitică. FC Internaţional a înregistrat, aseară, a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu, fiind învinsă cu scorul 0-3 de FC Braşov.

Partida de aseară, de la Mioveni, a debutat cum nu se putea mai prost pentru FC Internaţional. Fatidicul minut 13 a deschis coşmarul argeşenilor. Dorel Zaharia, scăpat singur către poarta adversă, a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă de portarul Marius Popa.

În inferioritate numerică din minutul 13
Penalty şi eliminare, golkeeperul argeşean primind cartonaşul roşu din partea „centralului” Victor Berbecaru. Ilyeş înscrie fără emoţii, de la punctul cu var, iar, trei minute mai târziu, Braşovul s-a distanţat la două goluri, după ce Hadnagy l-a executat cu sânge rece pe Florin Pampea, înlocuitorul lui Marius Popa în poarta Interului.Soarta partida s-a scris în minutul 28, când Cătălin Munteanu a reuşit un eurogol: şut la vinclu de la 18 metri.

În tribună a început fiesta, cei aproximativ 100 de suporteri braşoveni cântând minute în şir: „Steagul este liberul!”. Braşovul a plecat cu trei puncte de la Mioveni şi rămâne liderul surpriză al campionatului, în timp ce FC Internaţional rămâne fără niciun punct pe teren propriu, după cinci etape.

FC Internaţional: M. Popa- Băcilă (86 Andelkovic), Viera, Izvoranu, Neagu (40 Nasser)- Kone, Voiculeţ, Vezan, Răduţ, Frăsineanu- Stoianof (13 Pampea).

FC Braşov: Coman (48 Kasca)- Carvalho (66 Voicu), Abrudan, Oros, Ezequias- Roman, Grigore, Ilyeş, Munteanu- Hadnagy (70 Sburlea), Zaharia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite