Piteşti: A murit pe câmp, pregătind zestrea fetei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: A murit pe câmp, pregătind zestrea fetei
Piteşti: A murit pe câmp, pregătind zestrea fetei

Anghel Ilinca (68 ani) din Miceşti şi-a găsit sfîrşitul ieri, în urma unui incendiu care a avut loc pe un câmp din comună.

Bărbatul  încerca să cureţe de buruieni un teren pe care îl dăduse ca zestre fetei lui.Bătrânul a mers la câmp singur, după ce a terminat munca în gospodărie. N-a ascultat de rugăminţile soţiei care i-a cerut să stea acasă pentru că are o presimţire rea.

Bărbatul a dat foc la paiele de pe teren şi a leşinat în timp ce supraveghea focul. Flăcările s-au extins şi i-au cuprins trupul. Corpul victimei a fost descoperit întâmplător, abia aseară, de un vecin, proprietarul unui teren învecinat cu al lui Ilinca.  Bărbatul a observat un tricou aruncat şi s-a dus să vadă despre ce este vorba. A rămas şocat. Descoperise cadavrul lui Anghel Ilinca.

Vecinul a sunat imediat la poliţie şi salvare, anunţînd nenorocirea. Din păcate, echipa medicală care a ajuns la faţa locului n-a mai putut face nimic pentru Anghel Ilinca. Cadavrul victimei a fost dus la morgă pentru autopsie.

Incendii de vegetaţie mai puţine ca anul trecut
Conform statisticilor ISU Argeş, de la începutul anului şi pînă în prezent, în judeţul nostru s-au înregistrat mai puţine incendii de vegetaţie. Numărul acestora este de câteva zeci, spre deosebire de 2008, cînd s-au înregistrat peste 100 de astfel de incendii. Majoritatea acestora au fost provocate fie intenţionat, de proprietarii terenurilor agricole care vroiau să scape de resturile de paie şi coceni rămase pe câmp, fie din cauza persoanelor imprudente care au aruncat ţigări aprinse pe suprafeţele unde au existat culturile agricole.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite