Piteşti: Spune nu sedentarismului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Spune nu sedentarismului!
Piteşti: Spune nu sedentarismului!

Peste 100 de piteşteni  de toate vârstele au dat astăzi curs invitaţiei la mişcare lansată de Grupul de Acţiune Antidrog România în parteneriat cu Primăria Piteşti şi Herbalife.

 Fie ei  începători sau îniţiaţi în ale aerobicului, toţi şi-au pus, preţ de câteva ore, corpul în mişcare, urmând instrucţiunile unor profesionişti, la Clubul Victoria de pe strada Gheorghe Doja. 

,,Vrem să tragem un semnal de alarmă asupra riscurilor pe care le presupune sedentarismul şi să-i învăţăm pe piteşteni  care sunt beneficiile  mişcării. Argeşul este printre primele  judeţe din ţară  într-un clasament constituit în funcţie de numărul  celor care suferă  de  boli cardiovasculare sau diabet, afecţiuni care sunt legate, într-un fel sau altul  de  stilul de viaţă ”, explică Giani Enache, preşedintele executiv al  Grupului de Acţiune Antidrog România.

Un stil de viaţă sănătos
Acţiunea de astăzi s-a adresat tuturor categoriilor de vârstă ,,Îmi place să  fac mişcare,  iar aşa, în grup, e chiar mai plăcut decât individual, acasă.  Sportul şi un regim de viaţă sănătos îţi asigură o sănătate de fier. Asta o ştiu de la instructorul meu de aerobic. Spune Mădălina Oprea , 18 ani, elevă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite