Pitesti: Marşul mini-poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pitesti: Marşul mini-poliţiştilor
Pitesti: Marşul mini-poliţiştilor

,,Fii pieton responsabil ! Ai o singură viaţă. Preţuieşte-o! ,,este unul dintre mesajele  transmise de copiii de la  căminul  nr.  10 şi de la şcoala general nr. 14 din Piteşti, celorlalţi  micuţi  participanţi la manifestările dedicate zilei de 1 iunie. 

Pe traseul :  Inspectoratul Judeţean de Poliţie  - Piaţa Vasile Milea, a avut loc un marş  al elevilor pentru prevenirea accidentelor rutiere. Costumaţi în poliţişti  şi  dotaţi cu pancarte,  copiii  au transmis mai departe mesajul principal  pe care l-au primit la rîndul lor  de la oamenii legii : ,, Stop accidentelor de circulaţie. Viaţa are prioritate!,,.

Pliante cu măsuri preventive
Şi,  ca să-şi facă treaba până la capăt, copiii au împărţit  trecătorilor pliante  cu măsuri de prevenire a accidentării pietonilor.  ,,În fiecare lună copii ca noi sunt loviţi  pe stadă, cînd se-ndreaptă spre şcoală, cînd traversează, poate chiar pe trecerea de pietoni. E-adevărat  că şi noi trebuie să fim mai atenţi dar avem nevoie să ni se şi acorde mai multă atenţie!”,  spune Narcis Tudor, 12 ani , elev .

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite