Piteşti: Concursuri profesionale pentru situaţii de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Concursuri profesionale pentru situaţii de urgenţă
Piteşti: Concursuri profesionale pentru situaţii de urgenţă

Luni, 1 iunie, pe stadionul din Domneşti se va desfăşura, începând cu ora 10.00, etapa judeţeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.   

Etapa judeţeană a Concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă,face parte din seria competiţiilor organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş

Obiectivele concursului

Organizatorii işi propun prin acest concurs dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă; evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă; popularizarea, în rândul argeşenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de respectivele servicii, dezvoltarea şi îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între serviciile voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Participanţii vor avea de parcurs trei probe

Dispozitivul de intervenţie, ştafeta de 4x100 m şi pista de îndemânare şi viteză sunt probele care vor departaja concurenţii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite