Piteşti: Atmosferă de sărbătoare în Parcul Ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piteştenii s-au adunat cu mic, cu mare la spectacolul organizat de Primărie şi Consiliul Judeţean cu prilejul Zilelor Municipiului Piteşti. Seria manifestărilor dedicare municipiului este în plină desfăşurare. Spectacolele s-au mutat, în această dimineaţă, la Teatrul de Vară unde, timp de aproape două ore, au răsunat acorduri de fanfară.

După ce, de vineri, s-au putut delecta la Sala Sportutilor urmărind evoluţia perechilor înscrise la concursul naţional „Dansul Florilor“, astăzi, de la ora 11.00, piteştenii au început să se-adune în Parcul Ştrand.


Fanfara „Argeşul“ a Teatrului „Alexandru Davila“ care şi-a reluat, la începutul acestei luni, seria concertelor în aer liber de care am avut parte şi anul trecut, la Teatrul de Vară.


„Am rămas surprins de cît de multă lume vine la recitalurile noastre. Fie că e vorba de tineri, bătrâni sau copii, oamenii se bucură de muzică, iar muzica de promenada prinde la public“, spune Gheorghe Predoi, dirijorul fanfarei „Argeşul“.

Distracţia continuă
Manifestările dedicate „Zilelor Municipiului Piteşti“ vor continua şi săptămâna viitioare. Marţi, la Centrul de zi „Sf. Constantin şi Elena“ va avea loc, de la ora 11.00, un spectacol de muzică folk şi poezie oferit copiilor instituţionalizaţi. În aceeaşi zi, dar de la ora 18.00, la Galeria de artă Metopa este programat vernisajul Expoziţiei de Pictură „Lumină spirituală“, a artistului Ion Pantilie.


Miercuri este ziua în care Piteştiul împlineşte 621 de ani de la prima atestare documentară. Primăria va acorda, de la ora 11.00, diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. Tot miercuri, însă de la ora 12.00, în Piaţa Primăriei, piteştenii sunt aşteptaţi la un spectacol al ansamblurilor folclorice locale. După-amiază primarul, Tudor Pendiuc, inaugurarează Parcului Tineretului din cartierul Craiovei - reabilitat si reamenajat.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite