Piteeşti: Piaţa Ceair se închide pentru igienizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteeşti: Piaţa Ceair se închide pentru igienizare
Piteeşti: Piaţa Ceair se închide pentru igienizare

Cea mai mare piaţă agroalimentară din Piteşti va fi închisă timp de două zile. Piteştenii vor mai putea face cumpărături , până mâine, în Piaţa Ceair, de pe Calea Bucureşti,la ora 14.00, când standurile vor fi închise pentru efectuarea operaţiunilor de dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare.

Igienizare va dura până marţi, 1 septembrie, ora 12.00, iar în acest interval de timp va fi interzisă comenrcializare produselor alimentare atât în incinta cât şi în perimetrul Pieţei Ceair. „Este o operaţiune care se efectuează periodic, pentru a asigura vînzare de produse alimentare în condiţi igenico- sanitare optime. Îi sfătuim pe cumpărători să se aprovizioneze în această peiroadă din celelalte pieţe din oraş.”, spune Cristina Andrei, inspector de specialitate în cadrul compartimentului Administrativ al Pieţii Ceair.

Cei mai nemulţumiţi sunt însă comercinaţii care şi aşa se plâng că vânzările au mers prost în acestă vară. „Vând varză murată în această piaţă de 40 de ani. Din asta trăiesc. Ce fac eu cât timp piaţa este înschisă? N-am vândut mai nimic vara asta. I-am rugat pe cei din condudere să mă lasă să vând la colţul străzii, pe durata deratizării, însă nu m-au lăsat. Ce voi face, Doamne, eu, că asta este singura mea sursă de venit şi am o amărâtă de pensie?”, se văita în acestă dimineaţă Viorica Duminică (68 de ani). Cât timp Piaţa Ceair va fi închisă, piteştenii vor putea face cumpărături în pieţele agroalimentare din cartierele Găvana, Trivale, Smârdan, Prundu şi Războieni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite