"Piraţii din Caraibe" pleacă "La capătul lumii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO, duminică ora 20.00 Căpitanul Jack şi ceilalţi piraţi pornesc din nou într-o aventură magnifică, plină de umor şi acţiune, pe tărâmuri noi ale fanteziei şi ale imaginaţiei

HBO, duminică ora 20.00

Căpitanul Jack şi ceilalţi piraţi pornesc din nou într-o aventură magnifică, plină de umor şi acţiune, pe tărâmuri noi ale fanteziei şi ale imaginaţiei

Ultima parte din seria "Piraţii din Caraibe" a fost aşteptată de către toţi fanii din toată lumea. Criticii spun că aşteptarea a meritat.

Maleficul lord Cutler Beckett, interpretat de Tom Hollander, de la Compania Indiilor de Est, deţine acum supremaţia asupra mărilor cu ajutorul vasului fantomă "Olandezul Zburător".

Împreună cu căpitanul vasului, Davy Jones, pornesc într-o misiune de distrugere a tuturor corăbiilor piraţilor. Will Turner, Elizabeth Swann şi Căpitanul Barbossa se unesc în căutarea tuturor piraţilor pentru a completa cercul celor Nouă Lorzi din Consiliul Fraţilor. Căpitanul Jack Sparrow (Johny Depp) este încă prizonier în lumea lui Davy Jones, în urma confruntării cu monstruosul Kraken.

Eroii pornesc în căutarea acestuia cu scopul eliberării lui, pentru că numai aşa pot lupta împotriva "Olandezului Zburător". Trădări au loc şi în rândul piraţilor "buni", încrederea acordată între ei fiind şubredă. Aceştia trebuie să se decidă pe ce front să lupte fiecare, pentru a avea o şansă împotriva cotropitorilor.

Alianţa formată are ca scop eliberarea mărilor şi a piraţilor iubitori de libertate. Povestea de la capătul lumii ia proporţii epice, aşa cum era de aşteptat din ultimele întâmplări ale piraţilor. De data aceasta, celor cinci eroi li se alătură Chow Yun Fat, în rolul căpitanului Sao Feng.

Sacrificiile meseriei

Actorii care au făcut parte din distribuţia acestui film au fost nevoiţi să se prezinte la filmări neparfumaţi, nespălaţi şi cât mai neîngrijiţi posibil. Regizorul Gore Verbinski, convins că piraţii nu aveau periuţe de dinţi, a petrecut luni de zile pentru a perfecţiona aspectul neîngrijit al dinţilor actorilor.

Toate acestea pentru o "atmosferă cât mai veridică şi urât mirositoare", a declarat regizorul. Autenticitatea peliculei se datorează acestor aspecte minore, cărora Gore Verbinski le-a acordat o mare importanţă.

Keith Richards, sursă de inspiraţie pentru Depp

Actorul român Marcel Iureş a făcut parte din distribuţia acestui film.

Keith Richards, basistul trupei Rolling Stones, a apărut în "Piraţii din Caraibe 3". De altfel, acesta a fost principala sursă de inspiraţie pentru Johny Depp, în ceea ce priveşte personajul său din acest film.

Filmul "Piraţii din Caraibe 3" a fost cenzurat în China din cauza scenelor considerate prea violente. La fel s-a întâmplat şi cu "Piraţii din Caraibe 2", din care scenele de canibalism şi cele cu fantome au fost scoase.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite