Pilula antiobezitate, bună la toate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de ştiinţă englezi susţin că un supliment nutritiv, bazat pe acid alfa-lipoic, ne poate menţine greutatea corporală în limite normale, potrivit "Daily Mail". În afară de

Oamenii de ştiinţă englezi susţin că un supliment nutritiv, bazat pe acid alfa-lipoic, ne poate menţine greutatea corporală în limite normale, potrivit "Daily Mail".

În afară de efectul antiobezitate, suplimentul distribuit pe piaţa britanică mai prezintă şi alte caracteristici: întârzie procesul de îmbătrânire, îmbunătăţeşte controlul glucozei din sânge, previne diabetul zaharat precum şi complicaţiile asociate acestuia..

Suplimentul creşte speranţa de viaţă

"De cele mai multe ori, după terminarea unui regim de slăbire survine inevitabil o creştere a greutăţii corporale. Acest lucru însă poate fi prevenit dacă se administrează suplimente cu acid alfa-lipoic", a spus dr. Malcolm Goyns, cercetător la Stockton-on-Tees. Studiul englezilor a mai arătat că o dietă bazată pe un număr redus de calorii poate duce la creşterea speranţei de viaţă.

Efectele benefice ale dietei hipocalorice sunt confirmate de speranţa de viaţă a locuitorilor insulelor din arhipelagul japonez Okinawa, care se numără printre cei mai longevivi oameni ai planetei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite