Piloţii cred în farfuriile zburătoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi piloţi militari şi civili s-au reunit luni la Washington pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu apariţia obiectelor zburătoare neidentificate care, de cele mai multe

Mai mulţi piloţi militari şi civili s-au reunit luni la Washington pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu apariţia obiectelor zburătoare neidentificate care, de cele mai multe ori, sunt luate în râs de către autorităţi. Personalităţile care au participat la întâlnire au subliniat faptul că fiecare stat este obligat, pentru a-şi spori securitatea, să identifice orice tip de obiect zburător care intră în spaţiul său aerian.

Piloţii au insistat asupra faptului că, de multe ori, în cursele pe care le-au făcut s-au confruntat cu fenomene cel puţin stranii şi au fost puşi în situaţii pentru care nu fuseseră instruiţi. În cadrul conferinţei de presă care a urmat acestei întruniri, Jamesw Panniston, ofiţer în retragere în flota aeriană americană, a declarat că, înainte de a întâlni, a văzut şi a atins, în 1980, o navă triunghiulară, care trimitea semnale luminoase albastre şi galbene. OZN-ul se afla într-o pădure ce aparţinea unei baze aeriene britranice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite