Piedone ar putea rămâne fără talonul Cadillacului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Regim Permise şi Înmatriculări a Vehiculelor din Bucureşti a început verificările în cazul Piedone, în urma articolului publicat ieri în ziarul "Adevărul". "Am trimis

Direcţia Regim Permise şi Înmatriculări a Vehiculelor din Bucureşti a început verificările în cazul Piedone, în urma articolului publicat ieri în ziarul "Adevărul".

"Am trimis deja adrese la Poliţia Capitalei şi la Evidenţa Populaţiei, iar dacă se va dovedi că domnul Piedone a înmatriculat maşina în Bucureşti în timp ce avea domiciliul în altă localitate, îi anulăm certificatul de înmatriculare.

Paralel, facem şi noi verificări interne pentru a vedea ce vină poartă cel care i-a eliberat certificatul", a declarat directorul Serviciului de Înmatriculări şi Permise Bucureşti, comisarul-şef Dan Moşescu.

Anchetatorii spun că iau în considerare mai multe scenarii. Unul dintre acestea ar fi că Piedone ar fi "uitat" să predea buletinul vechi, în momentul în care şi-ar fi trecut domiciliul în Priboieni şi astfel să se fi prezentat la ghişeul de la înmatriculări cu documentul în care avea adresa în Bucureşti.

Se mai poate însă ca funcţionarul care i-a eliberat certificatul de înmatriculare să nu fi fost atent şi să nu fi verificat domiciliul sau chiar să fi trecut cu vederea. Dacă a fost vina funcţionarului de la ghişeu, acesta poate fi dat afară din serviciu.

Reamintim că, anul trecut, pe 4 octombrie, Cristian Popescu Piedone şi-a înmatriculat un Cadillac de Ville în Bucureşti, deşi la acea dată, în cartea de identitate apărea ca având domiciliul în comuna Priboieni, judeţul Argeş. Cristian Popescu îşi făcuse mutaţia pe 25 septembrie 2007 pentru a putea da examenul de conducere în cuibul poliţiştilor şpăgari din Piteşti. Piedone a redevenit bucureştean pe 24 octombrie 2007.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite