Piedone minte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ieri pentru Rompres că nu a comis uz de fals când şi-a cumpărat maşina de epocă, un Cadillac, şi că este vorba de "o eroare

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat ieri pentru Rompres că nu a comis uz de fals când şi-a cumpărat maşina de epocă, un Cadillac, şi că este vorba de "o eroare umană".

"M-am dus din proprie iniţiativă la poliţie şi am dat declaraţie, pentru că nu am avut nimic de ascuns", a declarat Piedone.

Primarul sectorului 4 a uitat însă că, pe 18 iunie a.c., a declarat pentru "Adevărul" că acuzaţiile conform cărora ar fi deţinut două buletine (astfel încât atunci când avea domiciliul în Priboieni şi-a înmatriculat maşina în Bucureşti) sunt "pure speculaţii".

Încă o încălcare a procedurii

"În dosar era copia veche (a buletinului - n.r.), dar nu s-a comis nicio ilegalitate, deoarece se vede clar data la care am cumpărat maşina, data la care am făcut RAR-ul, procedura durând trei-patru luni. La dosar exista buletinul cu adresa din Naţiunile Unite, dintr-o eroare de-a mea, pentru că acolo aveam domiciliul stabil", mai susţine Cristian Popescu.

Chiar dacă ar fi uitat o copie mai veche a buletinului în dosar, în ziua în care a depus actele, "domnul Piedone" trebuia să se prezinte cu cartea de identitate în original.

Faptul că primarul sectorului 4 a ştiut foarte bine că se prezintă cu un document care nu mai era valabil e confirmat şi de solicitarea de înscriere a maşinii, semnată pe 3 octombrie 2007 şi depusă la Serviciul Permise Auto şi Înmatriculări - Bucureşti. În această cerere apar datele din buletinul de Bucureşti, în perioada în care Piedone avea domiciliul în comuna Priboieni, judeţul Argeş.

Reamintim că, pe 3 octombrie 2007, Cristian Popescu Piedone a înmatriculat în Bucureşti un autoturism Cadillac de Ville, deşi în perioada 25 septembrie 2007-24 octombrie 2007 a avut buletin de Argeş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite