Pictorul Bălaşa riscă să devină "domnul Lăzărescu" în Spitalul "Sf. Maria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Război de orgolii la vârf în conducerea Spitalului "Sf Maria" din Bucureşti. Miza? Cazul Sabin Bălaşa. Mai precis, starea sănătăţii celui mai faimos şi mai controversat pictor din

Război de orgolii la vârf în conducerea Spitalului "Sf Maria" din Bucureşti. Miza? Cazul Sabin Bălaşa. Mai precis, starea sănătăţii celui mai faimos şi mai controversat pictor din România, Sabin Bălaşa, care a fost operat, pe 7 februarie, la Constanţa, de o tumoare gigant.

Ieri, la Spitalul "Sf. Maria", cu toate insistenţele familiei, presa a fost ţinută departe de pacientul Sabin Bălaşa şi de medicul curant. În cele din urmă, conferinţa de presă a familiei a avut loc în stradă, la poarta spitalului.

"Ne-au spus, la un moment dat, că ni-l vor da acasă peste zece zile. De parcă noi avem acasă perfuzii şi toată aparatura medicală necesară. Ce o să facem? O să-l ducem din spital în spital? Vor să-l transforme pe pictorul Bălaşa în <> ?", se întreabă cu nedumerire nora pictorului.


"În momentul ăsta medicii nu vor să dea nicio declaraţie despre starea sănătăţii tatei, deşi tata ne-a dat voie. Noi considerăm că tata este tratat ca un prizonier: deşi noi avem voie să mergem la el, văd că presa este oprită. În prezent, tata vorbeşte, este destul de lucid, numai că, din punct de vedere fizic, este paralizat de la brâu în jos. Tata doreşte ca presa să afle şi să respecte adevărul despre starea sănăţii lui", a declarat Matei Bălaşa, unul din fiii pictorului.


Punctul de vedere oficial al spitalului este următorul: "Maestrul Sabin Bălaşa se află internat în Spitalul Clinic <> din data de 4.03.2008, cu diagnosticul următor: <> ".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite