Peter Imre a plecat de la Philip Morris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peter Imre a plecat de la Philip Morris
Peter Imre a plecat de la Philip Morris

Peter Imre, unul dintre cei mai importanţi oameni din industria tutunului, a renunţat la funcţia de Corporate Affairs Director a operaţiunilor producătorului de ţigarete Philip Morris în România şi în Bulgaria.

„Peter Imre, Director Corporate Affairs Philip Morris România & Bulgaria şi-a încheiat mandatul în cadrul Philip Morris şi a decis să urmeze alte oportunităţi de carieră în afara companiei“, informează un comunicat al producătorului de ţigarete. Roman Yazbeck, directorul general al Philip Morris România & Bulgaria, va prelua, în perioada următoare, şi atribuţiile lui Imre, care se ocupa de relaţiile cu mass-media şi cu partenerii externi ai companiei.

Imre: „Mă voi ocupa de afacerile personale"

Contactat de „Adevărul“, Peter Imre a declarat că a fost decizia lui de a părăsi compania Philip Morris. „Câteva zile mă voi odihni, după care mă voi apuca de alte treburi“, a declarat, pentru „Adevărul“, Peter Imre. Acesta a completat că nu intenţionează se va mai angajaze la vreo companie şi că se va ocupa de propriile afaceri. "Am investiţii în piata de capital şi în sectorul imobiliar. Mă voi ocupa de treburile mele. Am lucrat peste 20 de ani într-o companie multinaţională şi îmi ajunge", a punctat Peter Imre.

El s-a angajat la Philip Morris în anul 1987, în cadrul operaţiunilor din Ungaria. La compania din România lucrează din anul 1990, fiind unul dintre cei mai vechi oameni din industria tutunului şi a ţigaretelor din România, estimată la peste două miliarde de euro. 

În România, Philip Morris International are peste 700 de angajaţi şi deţine o fabrică la Otopeni şi exportă în principal în UE, în state precum Italia, Polonia şi Cehia, precum şi în Africa. Principalii competitori ai Philip Morris, producătorul brandurilor Marlboro, Parliament şi L&M, sunt British American Tobacco şi  JTI.

În viaţa particulară, Imre are un copil şi este căsătorit cu Marina Meleşcanu, fiica politicianului Teodor Meleşcanu.

Scurt CV Peter Imre

  • Casatorit, un copil
  • Si-a inceput cariera in 1987 la filiala Philip Morris din Ungaria
  • 1990-1994Consultant Philip Morris Romania
  • 1994 - director de Vanzari Kraft Jacobs Suchard
  • 1995-1997 director de Vanzari si marketing Kraft Jacobs Suchard
  • 1996 - director general interimar Kraft Foods Romania
  • 1997 - director Corporate Affairs Philip Morris Romania
  • 2006- director Corporate Affairs Philip Morris in Romania si in Bulgaria
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite