Petreceri cu ştaif de 8 Martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vrei să te simţi copleşită de cadouri şi surprize? Twice e locul pentru tine! Astă-seară eşti aşteptată cu flori, şampanie şi coktailuri speciale. Fetele singure pot opta pentru

Vrei să te simţi copleşită de cadouri şi surprize? Twice e locul pentru tine! Astă-seară eşti aşteptată cu flori, şampanie şi coktailuri speciale. Fetele singure pot opta pentru brăţările magice care o să le ajute să-şi găsească jumătatea.

Petrecerea continuă în Club A. La fel ca în celălalt loc de distracţie, fetele sunt răsfăţate şi aici cu flori şi şampanie. Şi cum DJ Horia va încinge platanele pentru o noapte de neuitat, unul dintre concursurile serii va fi un maraton de dans.

Surprizele nu se opresc aici. Un nou concert marca "Bring The Noise" îi va aduce pe scena din clubul Fabrica pe membrii trupei Delinquent Habits. Apropiaţi ca stil de Cypress Hill, americanii de la Delinquent Habits şi-au câştigat cu timpul prestigiul internaţional. La jumătatea anilor "90, Delinquent Habits era una dintre cele mai difuzate trupe la radiourile şi posturile tv din lume. Primele materiale discografice ale formaţiei au fost produse de celebrul Sen Dog.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite