Petrecerea la piscină ne salvează de caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta are loc un party-maraton de 24 de ore, cu un line-up bine garnisit Weekendul acesta scăpăm de căldură la o petrecere cu piscină. Cei care nu au un bazin propriu se pot

Weekendul acesta are loc un party-maraton de 24 de ore, cu un line-up bine garnisit

Weekendul acesta scăpăm de căldură la o petrecere cu piscină. Cei care nu au un bazin propriu se pot distra la o superparty în cadrul complexului Astoria Snagov.

Party-ul începe de astăzi, de la ora 12:00, aşa că vă puteţi aduce fără grijă costumul de baie ca să vă bronzaţi. Petrecerea este făcută pe măsura celor obişnuiţi cu astfel de maratonuri şi durează până mâine la aceeaşi oră. Cei care au plănuit să nu se abţină de la tentantele cocktailuri vor putea pleca din Bucureşti cu autocare puse la dispoziţie de organizatorii cu plecarea, astăzi, din zona Casei Presei Libere, de la ora 11:00 şi 20:00. Singurul dezavantaj este că, dacă vă înscrieţi în categoria celor care nu vin cu automobilul propriu, va trebui să rezistaţi până la sfârşitul petrecerii.

Organizatorii Jijievent şi Synthplanths au experienţa a încă unui party de acest tip, din data de 2 iunie, şi, cum publicul a fost foarte receptiv, au fost încurajaţi să continue. La primul pool-party au participat nu mai puţin de 1.500 de persoane. Cum locaţia este acum alta, una mult mai încăpătoare, organizatorii se aşteaptă la un număr mai mare de petrecăreţi. Line-upul include nume cunoscute pe scena românească de clubbing: Gojira ( Groove++), MArika (Slectro/Sunrise) alături de Thornado (Groove++), Ali Nasser (Sunrise), Kinder F (Sunrise), Kosak (Groove++). Invitat special este Matt Rickard din Marea Britanie. Artistul este unul din cei mai cunoscuţi dj afiliaţi labelului Ministry of sound. Din activitatea acestuia mai merită menţionată emisiunea radio "Standby", unde se pot auzi ultimele mixuri de deep tech, progressive şi electrohouse. Rickard are o colaborare permanentă cu Ministry of Sound, de cinci ani, şi a inclus în proiectele sale nume recunoscute din domeniu cum sunt Sacha, Hernan, Cattaneo şi Timo Mass.

Dj-ul colaborează ca redactor al "M8 Magazine". Intrarea în complex costă 5 RON, iar la piscină 20 RON până la ora 12:00 şi 30 RON după această oră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite