Petrecere romantică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai "fierbinte" eveniment monden al săptămânii s-a petrecut joi seara, într-o sală de bal, unde Teo Trandafir şi echipa ei de "romantici" s-au adunat să sărbătorească alături de

Cel mai "fierbinte" eveniment monden al săptămânii s-a petrecut joi seara, într-o sală de bal, unde Teo Trandafir şi echipa ei de "romantici" s-au adunat să sărbătorească alături de invitaţii lor lansarea noii televiziuni. A fost o petrecere cu VEDETE. Dintre cele cu valoare profesională incontestabilă, dar şi cu una umană, care le-a dictat de-a lungul vieţii şi carierei lor modul de comportare.

E drept, n-am văzut prea multe decolteuri ostentativ expuse şi nici fustiţe de-o palmă, n-au fost băieţi cu cercel în nas şi-n sprânceană şi cu pantaloni de rapperi şi, surpriză, n-au fost fiţe! Raluca Moianu era preocupată de faptul că fiica sa, Mara, avea febră şi o lăsase acasă cu soţul ei, Andreea Bănică se bucura că va lucra tot cu Ionuţ Dolănescu, un băiat talentat şi cu o educaţie specială, Cătălin Crişan a dansat cu Oana Sârbu şi cu Monica Ropotă, iar trio-ul de la matinal - Anamaria Prodan, Catinca Roman şi Nicoleta Voica - a fost sarea şi piperul serii, mai ales pentru că sunt firi diferite şi fiecare a reacţionat altfel la provocările serii. Iar una dintre ele, cea mai romantică şi mai încântătoare, a fost "cântarea" formaţiei Holograf, un recital de o jumătate de oră, care, prin emoţia stârnită, a făcut praf sufletele invitaţilor. La piesa "Să nu-mi iei niciodată dragostea", interviurile-şuetă s-au oprit, cheful de taclale s-a stins, iar sala a fost toată în picioare. Dacă nu ştiaţi, Mircea Radu, admiratpentru tactul său în faţa interlocutorilor de diverse categorii sociale şi plăcut de mii de femei de toate vârstele, este şi el un romantic. Şi o vedetă care nu încearcă niciodată să iasă în evidenţă, preferând discreţia. Politicos, uşor retras, Mircea, invitat de onoare, a privit party-ul cu ochiul atent al unui om care are profunzimi sufleteşti şi care, dincolo de euforia proprie începuturilor, analizează cu inteligenţă fiecare situaţie de viaţă. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel au fost, ca de obicei, plini de vervă. Părea că pentru ei nu s-a inventat şi nu se va inventa vreodată cuvântul senectute.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite