Petrecere oltenească de ziua lui Mircea Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A 49-a aniversare a liderului PSD s-a lăsat cu periniţă Căluşarii, horele olteneşti şi periniţa au răsunat, ieri, la sediul central al PSD, cu ocazia zilei de naştere a

A 49-a aniversare a liderului PSD s-a lăsat cu periniţă

Căluşarii, horele olteneşti şi periniţa au răsunat, ieri, la sediul central al PSD, cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui PSD Mircea Geoană.

Până la prânz, aniversarea de 49 de ani a lui Geoană părea ca orice zi de naştere a unui politician cunoscut: aglomeraţie, membri de partid care veneau să-i ureze "La mulţi ani!", formule protocolare şi discuţii pe margine despre politică. Însă spre mijlocul zilei atmosfera a fost înviorată de un grup de căluşari aduşi de preşedintele PSD Olt, Ioan Toma, care au făcut să tremure podelele din sediul din Kiseleff.

După ce căluşarii au terminat dansul, au urmat horele şi periniţa, în care s-au prins Geoană şi Toma. În timp ce Mircea Geoană dansa periniţa, şi-a făcut apariţia şi Petre Roman, care s-a băgat şi el în joc. După ce petrecerea s-a spart, căluşarii au continuat să danseze în foişorul din curtea partidului, sub privirile atente ale şefului PSD.

Iliescu i-a urat înţelepciune

Aglomeraţia a început de dimineaţă. Printre primii care au venit să-l felicite pe Mircea Geoană s-a numărat fostul preşedinte Ion Iliecu, care i-a adus o sticlă de vin de Cotnari şi o carte despre Revoluţie. "50 de ani este vârsta maturităţii, 60 este vârsta înţelepciunii. Eu îţi doresc înţelepciune. Acesta e un vin de Cotnari, Cotnariul străluceşte printre vinurile de desert. Şi asta e prima mea carte despre Revoluţie", i-a spus Iliescu lui Geoană. Preşedintele PSD a fost vizitat şi de preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, care i-a adus o icoană.

Mircea Geoană a spus că a fost felicitat telefonic de Adrian Năstase şi de Ioan Rus. La aniversarea liderului PSD au mai participat Cristian Diaconescu, Rodica Nassar, Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Marian Vanghelie, Nicolae Bănicioiu şi alţi parlametari PSD.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite