Petrecere à la Buenos Aires

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă astăzi aveţi chef să alungaţi căldura cu un pic de distracţie, puteţi să vibraţi la Buenos Aires Buzz la Club Live Music din Bucureşti. DJ-I Dilo, Raresh, Alecs şi El CeZeRe vor

Dacă astăzi aveţi chef să alungaţi căldura cu un pic de distracţie, puteţi să vibraţi la Buenos Aires Buzz la Club Live Music din Bucureşti. DJ-I Dilo, Raresh, Alecs şi El CeZeRe vor anima party-ul din seara aceasta.

Dilo, pe numele lui adevărat Franco Di Lorenzo, este un tânăr argentianian în vârstă de 27 de ani care de-abia aşteaptă să vă atragă în lumea muzicii tehno, dar şi în zona de minimal experimental. Artistul preferă să împace stilurile care îl definesc prin trei proiecte diferite pe care le foloseşte pentru a mixa în seri cu tematici şi public diferite. Dilo este numele sub care Franco Di Lorenzo mixează din zona de minimal experimental. Cel de-al doilea alter ego al său este Elephant Pixel iar ultimul, Monotax. Ultimele două proiecte se încadrează în zona de post rock, IDM şi minimal.

Un party necomercial vă scoate la dans

Cei care apreciază hip-hopul nu trebuie să ocolească evenimentul din seara aceasta pentru că acest gen se regăseşte şi în selecţia de piese pe care o face de regulă artistul. Singura măsură de prevedere pe care ar trebui să v-o luaţi este să fiţi pregătiţi pentru ritmuri mai experimentale ale acestei zone.

Ceea ce merită reţinut este că veţi avea de-a face cu un DJ set care nu vă va lăsa să staţi pe marginea ringului de dans. Raresh este un DJ promiţător care s-a afirmat deja cu succes pe piaţa română de clubbing şi muzică electronică. Este un admirator al lui Ricardo Villalobos, Luciano, Richie Hawtin, Magda, aşă că, dacă îi împărtăşiţi gusturile în materie de muzică nu veţi fi cu siguranţă dezamăgit nici de live-actul său. Este şi unul dintre DJ-ii rezidenţi la The Mission, aşa că, dacă aţi ratat gigurile sale de prin oraş, cu siguranţă vi-l amintiţi de la petrecerile The Mission. Raresh este autorul unui proiect foarte interesant, Audiomatic Net Radio.

El poate fi ascultat online, în fiecare miercuri, accesând adresa http://audiomatic.titannet.ro:8000/listen.pls, de la orele 22:00, alături de alţi invitaţi printre care Rhadoo, Pedro, Ali Nasser, Funky. Alături de Dilo, Alecs şi El CeZeRe, el va încerca să creeze o seară cu muzică de valoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite