Petre Roman are stofă de cântăreţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul politician s-a dezlănţuit pe platoul emisiunii "Dănutz SRL", interpretând live o melodie populară. Ieri după-amiază, invitat în emisiunea lui Dan Bittman de la TVR 1, Petre

Cunoscutul politician s-a dezlănţuit pe platoul emisiunii "Dănutz SRL", interpretând live o melodie populară.

Ieri după-amiază, invitat în emisiunea lui Dan Bittman de la TVR 1, Petre Roman a răspuns afirmativ provocării şi avut curaj să cânte piesa "Morăriţa", acompaniat de trupa "Marfar". Pentru a nu se face de râs, şi-a scos foaia cu versurile cântecului, trăgând cu ochiul la anumite pasaje.


Poate, din cauza emoţiilor, Roman a mai încurcat cuvintele, însă la partea de refren s-a descurcat excelent, fiind aplaudat îndelung de publicul din platou. La sfârşitul interpretării lui Roman, chiar şi Bittman, în calitate de moderator tv, dar şi de solist la Holograf, a exclamat: "Julio Iglesias trebuie să se ascundă. Să îşi găsească de lucru!" Trebuie precizat că Roman a dovedit nu numai că are voce, dar şi că ştie să ţină ritmul la dans în ton cu piesa interpretată.


Această apariţie punctează al doilea moment în care Roman dezbracă haina de politician. Anul trecut, în luna noiembrie, el a dansat tango pentru o cauza umanitară, alături de iubita sa, Silvia Chifiriuc, în emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV. (Andreea Romaniuc)

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite