Petre Barbu, senior editor Forbes România, a fost distins cu premiul IAA pentru excelenţă în comunicarea jurnalistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Barbu şi-a primit premiul din mânile lui Claudiu Şerban, membru al comitetului director al IAA
Petre Barbu şi-a primit premiul din mânile lui Claudiu Şerban, membru al comitetului director al IAA

Board-ul IAA (International Advertising Association) a acordat aseară premiile de Excelenţă, din dorinţa de a recompensa public persoanele care au contribuit la ridicarea standardelor profesionale şi etice în industria de comunicare din România.  

IAA Excellence Awards se află la a treia ediţie şi reprezintă o răsplată simbolică pentru cei care prin viziunea şi talentul lor au creat noi standarde de Excelenţă în industria de comunicare.

Petre Barbu, senior editor al revistei Forbes România, şi-a adjudecat premiul pentru excelenţa în comunicare jurnalistică. Printre cei 14 laureaţi ai Premiilor de Excelenţă IAA s-au mai numărat guvernatorul BNR Mugur Isărescu, pentru pentru ,,contribuţia excepţională la stabilitatea macroeconomică a României şi pentru excelenţa în comunicare permanentă cu mediul de afaceri", Adrian Popescu (Radio Guerilla) şi Adrian Tuluca (Propaganda) pentru ,,ambiţia, creativitatea şi execuţia fără cusur a campaniei Antimitocănie" sau Tudor Giurgiu pentru contribuţia la promovarea şi dezvoltarea filmului şi a cinematografiei româneşti. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite