Peter Falk revine pe marile ecrane într-o nouă comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

movie. Cele trei etape ale vieţii lui Reiser, de burlac, soţ şi mai apoi tată, şi-au pus amprenta pe povestea lui, care a căpătat treptat contur şi a prins viaţă abia acum, la maturitate.

movie. Cele trei etape ale vieţii lui Reiser, de burlac, soţ şi mai apoi tată, şi-au pus amprenta pe povestea lui, care a căpătat treptat contur şi a prins viaţă abia acum, la maturitate. Reiser joacă rolul lui Ben Kleinman, iar Peter Falk este tatăl său, Sam. Cei doi pornesc într-o călătorie, după ce Ben află că mama lui vrea să-l părăsească pe Sam. Călătoria este un mod de a-i distrage atenţia tatălui său, în vreme ce mai multe rude încearcă să o găsească pe mama dispărută.
Filmul este construit din amintirile lui Sam despre relaţia sa de 50 de ani cu soţia fugară, din relaţia, nebănuită până acum, dintre tată şi fiu, toată această poveste fiind condimentată cu glumele personajelor. "Cum stă treaba cu ai mei" poate fi văzut deja la Hollywood Multiplex şi Movieplex Cinema Plaza din Bucureşti. "Am crescut cu o admiraţie faţă de Peter Falk; e singurul star de cinema de care m-am îndrăgostit vreodată", spune Reiser. "Tatăl meu se uita la un film cu Peter Falk la televizor şi se prăpădea de râs. Or, el n-a fost niciodată genul care să se prăpădească de râs. Mi-am spus: "Hm! Peter Falk e singurul tip care îl face pe tatăl meu să râdă. A doua zi dimineaţa m-am trezit şi m-am gândit:
Bine! Trebuie să fac un film cu Peter Falk în rolul tatălui meu
. Pur şi simplu i-am avut în minte pe aceşti doi oameni şi s-au contopit", îşi aminteşte scenaristul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite