Personalitatea candidaţilor, descifrată de grafologi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorii unei cărţi lansate în SUA cred că personalitatea candidaţilor rămaşi în cursa pentru Casa Albă - John McCain, Barack Obama şi Hillary Clinton - este dezvăluită de analizarea

Autorii unei cărţi lansate în SUA cred că personalitatea candidaţilor rămaşi în cursa pentru Casa Albă - John McCain, Barack Obama şi Hillary Clinton - este dezvăluită de analizarea scrisului de mână al celor trei.

Specialiştii în grafologie sunt de părere că Barack Obama este la fel ca şi scrisul său: elegant şi plin de graţie; John McCain are o personalitate "intensă", fiind un adevărat pitbull, iar Hillary Clinton este o perfecţionistă, care nu renunţă cu una, cu două, fiind trădată de scrisul drept şi precis.

Potrivit specialiştilor, niciunul dintre cei trei candidaţi nu este snob. Toţi sunt inteligenţi şi ambiţioşi. McCain şi Obama au ceva în comun: semnătura lor este ilizibilă, ceea ce sugerează că simt nevoia de intimitate şi că au o aversiune faţă de transparenţă.

Mai mult, semnăturile celor doi reflectă dorinţa de a se distanţa de taţii lor, mai spun experţii. Obama avea doi ani când tatăl său a părăsit familia, în timp ce părintele lui McCain, amiral în marina americană, era plecat de acasă mult timp.

Semnătura lui Clinton este lizibilă, însă dezvăluie lipsa emoţiei şi a căldurii sufleteşti. Simplicitatea ei demonstrează inteligenţă şi determinare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite