Permise auto pentru analfabeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimii doi poliţişti ajunşi după gratii în dosarul mitei pentru permise auto sunt acuzaţi de procurori că au facilitat obţinerea de carnete auto pentru analfabeţi sau pentru persoane care

Ultimii doi poliţişti ajunşi după gratii în dosarul mitei pentru permise auto sunt acuzaţi de procurori că au facilitat obţinerea de carnete auto pentru analfabeţi sau pentru persoane care nu aveau acte de identitate asupra lor.
Instanţa supremă a confirmat ieri mandatele de arestare pentru 29 de zile pentru agentul de poliţie Virgil Ioniţă, agentul principal de poliţie Traian Proca şi pentru Ion Ciripan, administrator la şcoala de şoferi Cri-Mar Auto Company din Piteşti.

Potrivit propunerii de arestare preventivă, agentul Virgil Ioniţă, examinator la proba de traseu, a eliberat pentru doi investigatori sub acoperire permise la mai multe categorii.

Cei doi investigatori au declarat că nici măcar nu au susţinut proba de traseu. Traian Proca a fost denunţat că ar fi primit 2.000 de euro pentru a facilita obţinerea frauduloasă a permisului de conducere valabil pentru categoriile A, C, CE.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite