Perele sunt bune pentru cardiaci
0Perele contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge. Fibrele pe care le conţin combat asimilarea grăsimilor. Fitoterapeutul Eugen Giurgiu le recomandă ca adjuvant în
Perele contribuie la reducerea nivelului de colesterol din sânge. Fibrele pe care le conţin combat asimilarea grăsimilor.
Fitoterapeutul Eugen Giurgiu le recomandă ca adjuvant în tratamentul aritmiilor, arteritelor, afecţiunilor ficatului şi ale vezicii biliare, în deficienţe de vedere.
Curele anuale sunt indicate pentru stimularea imunităţii.
Frigărui de pui cu pere
Timp de pregătire: 45 de minute
Calorii: 210 /porţia
Ingrediente: 700 g carne de pui, patru linguri ulei de măsline, 500 g pere mai tari, 200 g fistic, cimbru şi busuioc uscat.
Preparare: Tăiem carnea de pui în bucăţi de cinci-şapte cm şi o condimentăm. Pisăm fisticul şi trecem bucăţile de carne prin această pulbere. Frigăruile le stropim cu ulei, alternând bucăţile de carne cu cele de pere. Apoi le frigem pe grătarul încins.