Pensionarii au ieşit în stradă în Ploieşti şi Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de pensionari prahoveni au protestat, sâmbătă dimineaţa, în faţa Palatului Administrativ din Ploieşti, nemulţumiţi de modul de calcul şi de acordarea pensiilor. "Este

Câteva sute de pensionari prahoveni au protestat, sâmbătă dimineaţa, în faţa Palatului Administrativ din Ploieşti, nemulţumiţi de modul de calcul şi de acordarea pensiilor. "Este inadmisibil ca, după 40 de ani de muncă, să vină actualul ministru al muncii, Gheorghe Barbu, şi să-mi spună că eu am lucrat pe puncte", se văita un fost inginer de petrol. La rândul său, o fostă învăţătoare se lamenta că "dintr-o pensie de două milioane de lei vechi nu-mi pot plăti nici măcar întreţinerea".
Aproape 1.000 de pensionari au ieşit sâmbătă în stradă şi la Constanţa, protestând faţă de sărăcia în care se zbat. După un marş prin centrul oraşului, bătrânii s-au adunat sub geamurile prefectului, strigându-şi doleanţele şi nemulţumirile. N-au lipsit nici vocile care cereau demisia ministrului muncii, Gheorghe Barbu, şi a guvernului Tăriceanu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite