Pelinel devine doamna Boureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel, una dintre cel mai bine cotate manechine de origine română, se va mărita în această vară cu deputatul PLD Cristian Boureanu. 22 iunie este data nunţii ce va avea loc în

Valentina Pelinel, una dintre cel mai bine cotate manechine de origine română, se va mărita în această vară cu deputatul PLD Cristian Boureanu. 22 iunie este data nunţii ce va avea loc în Bucureşti.

Valentina (26 ani) şi Cristian (34 ani) s-au cunoscut în 2004, într-un moment de cumpănă în viaţa lui Boureanu, atât pe plan personal, cât şi profesional. A fost dragoste la prima vedere. Pentru amândoi. La vremea respectivă, Valentina lucra la New York. Însă, îndrăgostită până peste cap, ea a decis să-şi amâne cu două luni plecarea din ţară spre State.

Lună de miere în Bora Bora

La nuntă, Valentina va îmbrăca o rochie purtând semnătura creatoarei Vera Wang. Aceasta a fost cumpărată din New York, Valentina probând mai bine de 20 de modele până să se decidă asupra unuia. A optat pentru o rochie simplă şi, totodată, elegantă şi impunătoare. Deşi, iniţial, s-au gândit să se căsătorească într-un loc exotic, cei doi au stabilit că mult mai bine ar fi ca nunta să se desfăşoare la Bucureşti, urmând ca luna de miere să o petreacă în Bora Bora. Naşi le vor fi doi prieteni apropiaţi, Horaţiu şi Andreea Nicolau. Deşi e cunoscută în întreaga lume cu numele de fată, Valentina e decisă să renunţe la numele de Pelinel, în favoarea celui al viitorului ei soţ. Astfel că, din 22 iunie, Valentina Pelinel va deveni doamna Boureanu.

Despre ea, despre el

Valentina Pelinel locuieşte de mai bine de zece ani la New York într-un apartament valoros din Manhattan. Pe care şi-l permite din moment ce ea a ajuns să câştige în jur de 200.000 de dolari pe contract. Cristian Boureanu a mai fost căsătorit o dată. În urma acestui mariaj a rezultat o fetiţă, Ioana. Cristian îşi doreşte foarte mult ca la nunta lui să fie prezentă şi fiica sa. De aceea, Ioana va fi domnişoara de onoare la cununia tatălui ei cu manechinul Valentina Pelinel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite