Pavel Bartoş - un prichindel denumit Habarnam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul interpretează personajul principal din piesa "Aventurile lui Habarnam", duminică la Teatrul Odeon, de la ora 11.00. Oamenii mari se transformă în prichindei şi prichinduţe pentru a

Actorul interpretează personajul principal din piesa "Aventurile lui Habarnam", duminică la Teatrul Odeon, de la ora 11.00.

Oamenii mari se transformă în prichindei şi prichinduţe pentru a istorisi " Aventurile lui Habarnam". Spectacolul de la Teatrul Odeon - destinat atât celor mici, cât şi părinţilor lor - are la bază o carte clasică pentru copii cu acelaşi titlu, scrisă de Nikolai Nosov. Această reprezentaţie constituie un prilej de a-i vedea într-o ipostază nouă pe actorii teatrului, care ne vor introduce în lumea copilăriei şi a imaginaţiei.


Personajul în jurul căruia gravitează întreaga acţiune


este prichindelul Habarnam - interpretat cu succes de îndrăgitul artist Pavel Bartoş. Alături de el, vor mai urca pe scenă: Marius Stănescu, Mircea Constantinescu, Gabriel Pintilei, Ionuţ Kivu, Mugur Arvunescu, Marian Lepădatu, Ioan Batinaş, Laurenţiu Lazăr, Cătălina Mustaţă, Rodica Mandache, Dorina Lazăr, Ana Maria Moldovan, Paula Niculiţă, Dana Voicu.

Aventurile prichindeilor vor fi istorisite pe o muzică originală, semnată de Ada Milea. Preţul biletelor este de 12,72 lei, respectiv 6,36 lei. Tot la Odeon, mâine seară, piesa "Sunt propria mea soţie" a fost înlocuită de comedia spumoasă "Gaiţele".


Schimbarea a survenit din pricina îmbolnăvirii unui actor din piesa stabilită iniţial. Din distribuţia "Gaiţele" fac parte Dorina Lazăr, Carmen Tănase, Elvira Deatcu şi Ana Maria Moldovan. (Andreea Romaniuc)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite