Pauză de cârcoteli la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă vor lipsi în această săptămână de la TV şi de la radio
Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă vor lipsi în această săptămână de la TV şi de la radio

„Cronica Cârcotaşilor“ nu va mai fi difuzată mâine la Prima TV.  Şi matinalul prezentat la Kiss FM de Huidu şi Găinuşă a fost anulat. Emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, prezentată de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă, programată mâine-seară la Prima TV, nu va mai fi difuzată în această săptămână, potrivit reprezentanţilor postului.

„În această săptămână, emisiunea «Cronica Cârcotaşilor» nu va mai fi difuzată. Suntem solidari cu familiile victimelor şi regretăm nefericitul eveniment în care a fost implicat colegul nostru, Şerban Huidu", a declarat pentru „Adevărul" Magda Istrate, PR Manager Prima TV. Totodată, nici matinalul „Cronica Cârcotaşilor", de la Kiss FM, difuzat în mod obişnuit de luni până vineri, nu va fi transmis în această săptămână, Matinalul a fost înlocuit ieri dimineaţă cu programul „Kiss Music".

Accidentul, tratat superficial la Prima TV

În timp ce accidentul lui Huidu fost subiectul zilei de duminică în presa online şi la jurnalele principalelor televiziuni, la „Focus 18", jurnalul de la Prima TV, a fost abia a patra ştire. Accentul a căzut pe tragicul accident din judeţul Braşov, în urma căruia doi oameni şi-au pierdut viaţa (cea de-a treia victimă era în viaţă duminică - n.r.), şi nu pe implicarea lui Şerban Huidu în accident.

„Un grav accident de circulaţie s-a produs la prânz pe DN1 în judeţul Braşov. Doi oameni au murit şi alţi şase au ajuns la spital după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal, iar una s-a răsturnat. Implicat în accident, Şerban Huidu a fost internat la spitalul din Braşov". Ştirea a continuat cu informaţii suplimentare şi cu prezentarea imaginilor de la locul accidentului.

„Accidentul s-a produs în localitatea Timişul de Sus. Şoferul autoturismului Logan, un bărbat de 65 de ani, şi o femeie de 54 de ani, de pe scaunul din dreapta, şi-au pierdut viaţa. În celălalt autoturism se afla Şerban Huidu cu familia. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian, iar soţia sa un traumatism cranio-cerebral minor. Despre cei doi copii, medicii declară că vor avea nevoie de investigaţii suplimentare, dar că sunt în afara oricărui pericol. Din primele cercetări se arată că cei doi şoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite