Paul Opriş, martor în dosarul "Zambaccian", a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Paul Opriş, 59 de ani, a încetat din viaţă, luni după-amiază, la Institutul Clinic Fundeni, în urma unui stop cardiorespirator. Opriş era internat de peste o lună, el suferind

Omul de afaceri Paul Opriş, 59 de ani, a încetat din viaţă, luni după-amiază, la Institutul Clinic Fundeni, în urma unui stop cardiorespirator.
Opriş era internat de peste o lună, el suferind de o formă gravă de cancer hepatic. Conform medicilor, Paul Opriş avea o ascită severă şi era îngrijit în baza unui protocol trimis din Germania, unde fusese operat. Opriş a fost director al postului de televiziune TELE 7abc, iar în prezent era acţionar la mai multe firme. Numele lui Paul Opriş a apărut, în luna februarie, şi în ancheta din dosarul "Zambaccian", pe care DNA a declanşat-o pe numele fostului premier Adrian Năstase, anchetatorii făcând o percheziţie-maraton în casa omului de afaceri, situată pe strada Christian Tell. Imobilul fusese cumpărat de Paul Opriş de la Tamara Cernasov, mătuşa Danei Năstase. În momentul percheziţiei, Opriş era internat în spital. O altă problemă judiciară în care a apărut numele lui Paul Opriş a fost în 2001, când acesta a făcut un denunţ la Parchetul General, în urma căruia Gheorghe Butan a fost arestat, întrucât i-ar fi cerut omului de afaceri bani pentru a-l ajuta să obţină o sentinţă judecătorească favorabilă în recursul în anulare al procesului în care Opriş se judecase cu Nicuşor Năstase, patronul de la Vox Maris, privind atribuirea unei părţi a imobilului din Calea Victoriei 155, unde era sediul TELE 7abc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite