Simona Pătruleasa a intrat în pâine la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Pătruleasa a intrat în pâine la Kanal D
Simona Pătruleasa a intrat în pâine la Kanal D

Vedeta în vârstă de 34 de ani prezintă jurnalul de weekend, de vineri până duminică, începând cu ora 18.30. Prezentatoarea TV se pregăteşte înainte de a intra în direct – citeşte ziarele, discută cu producătorul şi se roagă ca totul să iasă bine.

Simona a devenit cunoscută ca prezentatoare de ştiri sportive la Antena 1, iar când acel capitol a luat sfârşit, vedeta s-a „transferat“ la Kanal D, pentru un nou început. Pătruleasa spune că nu a avut niciun fel de aşteptări de la noul loc de muncă.

„În general, mă străduiesc să fac faţă cu brio aşteptărilor celor cu care lucrez. Sunt mulţumită pentru că eu şi colegii sau superiorii mei comunicăm bine şi încercăm să rezolvăm orice probleme care ar putea să apară“, spune vedeta.

Întrebată dacă are vreun ritual pe care îl practică înainte de a intra în direct, Simona povesteşte despre cum decurge o zi la serviciu.

„Merg la machiaj, apoi citesc ziarele. Citesc ştirile de ultimă oră pe internet, mă uit peste conţinutul ştirilor pe care urmează să le prezint, dacă e cazul le mai modific, vorbesc cu producătorul, să vedem ce directuri avem, cu cine, când le facem. Apoi ajung la pupitru şi înainte să intru în direct îmi zic în gând «Doamne ajută!»“, povesteşte Pătruleasa.

Campanii umanitare şi sociale

Simona recomandă jurnalul pe care îl prezintă pentru că cei care îl realizează „sunt o echipă unită de oameni dornici să muncească oricât pentru a avea rezultate“.

Tot despre echipă, Pătruleasa povesteşte că a fost bine primită de către colegii săi. „Îmi face foarte mare plăcere să mă duc la serviciu. Echipa D-Ştiri e plină de oameni ambiţioşi cu care se comunică foarte bine şi foarte uşor. (...) Suntem apolitici, nu căutăm senzaţionalul, ci căutăm să-i informăm cât mai bine, repede şi prompt pe cei din faţa televizoarelor“, laudă vedeta jurnalul pe care îl prezintă.

În opinia ei, un alt atu al ştirilor Kanal D este seria de campanii sociale de la D-Ştiri. „Urmărim poveştile de viaţă ale conaţionalilor noştri care au reuşit să prospere în diaspora, mai ales în state precum Spania, Italia şi, mai nou, Israel“, spune ea. De asemenea, postul are în vedere şi campanii umanitare.

Emisiune culinară

Pe lângă prezentarea jurnalului de ştiri, Simona va fi şi vedeta unei emisiuni culinare, „Pe gustul tău“, care va fi difuzată de televiziuni locale din ţară.

„Formatul este unul la care eu m-am gândit de multe ori şi care îmi place, fiindcă pot să îmbin gătitul cu tehnica interviului. Invitatul meu va găti pentru telespectatori. O sa fie o emisiune în care îmbinăm utilul cu plăcutul“, explică ea.

image

Suntem apolitici, nu căutăm senzaţionalul, ci căutăm să informăm cât mai bine, repede şi prompt.

image


Simona Pătruleasa
prezentatoare

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite