Patru morţi şi trei răniţi în curba de la Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au murit şi trei au fost grav rănite, în localitatea Snagov, în primul accident rutier grav de la instalarea sistemului de monitorizare a traficului pe DN1. Vineri, în jurul orei

Patru persoane au murit şi trei au fost grav rănite, în localitatea Snagov, în primul accident rutier grav de la instalarea sistemului de monitorizare a traficului pe DN1.
Vineri, în jurul orei 21.00, şoferul unui autoturism Mercedes, care venea dinspre Bucureşti spre Ploieşti, nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi, la intrarea într-o curbă de pe raza localităţii Snagov, a pierdut controlul asupra maşinii.
Autoturismul a intrat pe sensul opus şi a izbit un Audi, condus de bucureşteanul Constantin Golescu, şi o Dacie 1307, la volanul căreia se afla Alexandru Ion din Otopeni. În urma impactului au murit Valeriu ştefan Mihăilescu şi Cătălina Mihăilescu, amândoi aflaţi în Mercedes, şoferul autoturismului Audi şi un pasager al acestuia, Daniel Anghel.
Totodată, şoferul Daciei şi alţi doi pasageri din Audi, Viorel Niculescu şi Florian Ionescu, au fost grav răniţi. Accidentul a avut loc la kilometrul 22+800, într-o zonă în care nu se află camere video de supraveghere.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite