Patru dandy fac show la "Noaptea Gigolo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

punk-rock-ul electronic. Elementul care unifică toate aceste stiluri într-un curent nou, elektroclash-ul, este interpretarea mediată de sintetizatoare.Dacă vorbim despre influenţele vizuale,

punk-rock-ul electronic. Elementul care unifică toate aceste stiluri într-un curent nou, elektroclash-ul, este interpretarea mediată de sintetizatoare.Dacă vorbim despre influenţele vizuale, putem menţiona ca repere nume ca Vivienne Westwood (creatoare de modă britanică cunoscută pentru influenţele punk din creaţiile ei, foarte îndrăzneţe - sfârşitul anilor "70) şi Andy Warhol (celebrul artist al cărui nume se identifică acum cu Pop Art-ul, New York-ul anilor "80). Elektroclash-ul a apărut la începutul anilor 1990, şi a adus în prim-plan artişti până atunci necunoscuţi din Haga, Munchen, Berlin şi Detroit. Lui DJ Hell i se datorează descoperirea şi lansarea unor muzicieni underground din Detroit, cum sunt Chris Kurda şi DJ Prax. Este totodată cel care a consacrat artişti, astăzi nume grele în muzica electronică, cum sunt Miss Kittin sau Fisherspooner. Casa sa de discuri a colaborat cu artişti din zone muzicale variate, de la Chicks on speed până la P. Diddy. The Model a lansat recent un EP la Gigolo Records şi îl descrie pe DJ Hell ca un producător extrem de pretenţios, cu o atenţie ce merge până la obsesie cu detaliile unei compoziţii.
Identitatea vizuală pe care o poartă un artist şi o petrece Gigolo este cea subînţeleasă din nume: eleganţă, într-o atitudine extravagantă. The Model mărturiseşte care sunt câteva din accesoriile "fatale" din arsenalul persoanei sale de scenă: cămaşă neagră, cizme de călărie şi cercel lung cu strasuri. Putem conchide că în seara aceasta nu avem de-a face cu o petrecere oarecare, ci cu un show susţinut de oameni care, pe lângă faptul că sunt nume consacrate în lumea muzicală, ştiu foarte bine să facă spectacol.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite