Patronii Golden Blitz livrează Şoseaua Giurgiului în patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a vrut să arate ieri că nu face doar politică. El a fost pe Şoseaua Giurgiului ca să verifice lucrările făcute de firma patronului de la Golden Blitz, Dan

Primarul Capitalei, Adriean Videanu, a vrut să arate ieri că nu face doar politică. El a fost pe Şoseaua Giurgiului ca să verifice lucrările făcute de firma patronului de la Golden Blitz, Dan Besciu.

Edilul general nu a evitat să laude Euroconstruct Trading pentru promisiunea de a preda Şoseaua Giurgiului cu şapte luni înaintea termenului din contractul semnat cu municipalitatea.

"De 1 Mai vreau să defilez pe Giurgiului"

Mulţumit de lucrări, Adriean Videanu s-a adresat în glumă omului de afaceri Dan Besciu, spunându-i: "Dane, de 1 Mai vreau să vin cu presa să mă plimb pe Şoseaua Giurgiului". Construcţia făcută de firma patronului de la Golden Blitz a costat municipalitatea 75.000.000 de lei pentru 4,5 km de drum reabilitat. Inclusă în preţ este şi amenajarea a 1.050 de parcări, la marginea drumului. În aproximativ trei zile, utilajele vor fi retrase pentru a începe alt şantier în zonă, pe Şoseaua Olteniţei.

Garanţia lucrărilor va fi de cinci ani

Adriean Videanu i-a anunţat pe furnizorii de utilităţi că îi aşteaptă zile grele, dacă nu aduc la nivelul carosabilului gurile de canal. "Pe 4 mai intră în vigoare hotărârea Consiliului, prin care firmele care nu izolează cum trebuie porţiunile din jurul canalelor vor fi amendate cu 5.000 de lei pentru fiecare canal", a declarat Videanu. Edilul-şef a mai spus că intenţia municipalităţii este ca pentru fiecare mare arteră care va fi modernizată, de acum înainte, garanţia oferită de executant să fie de patru sau cinci ani, nu de cel mult doi ani ca până acum.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite