Patronatele britanice nu mai vor muncitori din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accesul la piaţa muncii din Marea Britanie trebuie restricţionat pentru români şi bulgari. Aceasta o cer acum, după ce au făcut-o membri ai guvernului Blair şi ai Legislativului de la Londra,

Accesul la piaţa muncii din Marea Britanie trebuie restricţionat pentru români şi bulgari. Aceasta o cer acum, după ce au făcut-o membri ai guvernului Blair şi ai Legislativului de la Londra, cele mai importante patronate din Regatul Unit.
Liderii organizaţiilor patronale invocă necesitatea unei pauze de absorbţie a imigranţilor care au sosit în Marea Britanie odată cu extinderea UE, în 2004. Totuşi, românii mai primesc o şansă pentru un job bine plătit în Marea Britanie de la angajatorii din agricultură şi cei din industria alimentară. Aceştia sunt singurii care susţin că românii şi bulgarii ar fi totuşi utili pe piaţa muncii britanice şi după 2007.
Recent, două rapoarte ale Ministerului de Interne britanic avertizau despre pericolul venirii în Marea Britanie a 40.000 de infractori români şi bulgari, anul viitor. Documentele avertizau şi asupra inevitabilei "crize din sistemul social" care va fi provocat de afluxul de imigranţi est-europeni.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite