Patriotism in pat: romanii se cred foarte buni amanti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci cand vine vorba despre sex, patriotismul este la ordinea zilei, atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor. In urma unui studiu asupra atitudinilor sexuale, efectuat de institutul

Atunci cand vine vorba despre sex, patriotismul este la ordinea zilei, atat in randul barbatilor, cat si in randul femeilor. In urma unui studiu asupra atitudinilor sexuale, efectuat de institutul GFK, s-a constatat ca majoritatea europenilor si americanilor considera ca amantii cei mai buni sunt conationalii lor. Romanii se cred foarte buni amanti si se declara in proportie de 22 la suta satisfacuti de conationalii lor. Mai modesti sunt olandezii sau belgienii care cred ca amanti adevarati nu se gasesc in tara lor, ci in Italia. Grecii sunt cei mai patrioti, dar si cei mai activi: trei sferturi din ei cred ca un cuplu ar trebui sa faca sex de minimum 5 ori pe saptamana pentru ca partenerii sa fie satisfacuti. Restul europenilor considerand ca e bine sa faca sex de 2-3 ori pe saptamana, iar americanii de 3-4 ori.
Un sfert din adulti au aflat ce-i sexul din presa
In timp ce in Europa de Vest si SUA doar 4 oameni din 10 cred ca este de neiertat sa te abati de la principiile casatoriei, in Turcia, 9 persoane din 10 cred ca adulterul este intolerabil. Aici, aventurile extramaritale sunt cel mai putin acceptate din toata Europa si America. Franta si Suedia au demonstrat ca nu prea sunt de acord cu infidelitatea. Sase frantuzoaice din zece si-ar pune barbatul la zid daca ar fi inselate, in schimb doar patru din zece barbati francezi sunt impotriva adulterului. O treime din cei intervievati afla informatii despre atitudinile si practicile sexuale de la prietenii si persoanele de aceeasi varsta. Doar un sfert din repondenti au vorbit cu parintii despre sex si tot atatia au obtinut informatiile din media. In Romania si Bulgaria insa, aproape 40 la suta din cei intervievati au declarat ca scoala este sursa lor de informatie cea mai importanta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite